Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Συνέντευξη της «ΔΡΑΣΗΣ ανεξαρτήτων ΠΟΛΙΤΩΝ κατά της ανέγερσης ή αδειοδότησης τεμένους ή τζαμιού» στο site Al Jazeera.

Παρατίθεται ο σύνδεσμος του αναρτημένου άρθρου με αποσπάσματα της συνέντευξης και ακολουθεί και η πλήρης συνέντευξη.

http://www.aljazeera.net/news/pages/b917ed1b-f338-425b-b1de-7e8eee044903

Αθήνα, 12 Δεκεμβρίου 2013

Σ Υ Ν Ε Ν Τ Ε Υ Ξ Η

ΕΡ.: Ως κίνημα, έχετε ελπίδα ότι θα καταφέρετε να σταματήσετε την κατασκευή του τεμένους; ή απλά εκφράζετε την άποψη σας;

ΑΠ.: Ως «ΔΡΑΣΗ ανεξαρτήτων ΠΟΛΙΤΩΝ» αγωνιζόμαστε και θα αγωνιστούμε με κάθε νόμιμο τρόπο και με κάθε μέσο, κατά της αποφάσεως ανέγερσης ισλαμικού τεμένους οπουδήποτε στην Ελλάδα, κάνοντας χρήση κάθε δικαιώματος που απορρέει από το Σύνταγμα της Ελλάδος, που επιτάσσει το Εθνικό συμφέρον της Πατρίδας και που επιβάλλουν η ιστορική μνήμη και οι εθνοαπελευθερωτικοί αγώνες των προγόνων μας.

ΕΡ.: Τι είναι αυτό που σας κάνει να είστε αντίθετοι με το εγχείρημα αφού το ψήφισε η βουλή ;

ΑΠ.: Τα δικαιώματά μας που απορρέουν από το Σύνταγμα της Ελλάδος, το καθήκον μας που επιτάσσει το Εθνικό συμφέρον της Πατρίδας μας και το χρέος μας που επιβάλλει η ιστορική μας μνήμη και οι εθνοαπελευθερωτικοί αγώνες των προγόνων μας.

Τα ψηφίσματα των επί εσχάτη προδοσία επίορκων βουλευτών και οι αποφάσεις της βουλής που καταστρατηγούν το Πολίτευμα της Δημοκρατίας, αγνοούν επιδεικτικά την βούληση των Ελλήνων Πολιτών και εναντιώνονται στην παρακαταθήκη και την
κληρονομιά των προγόνων μας, θα μας βρίσκουν απέναντί τους ες αεί.

Το δουλικό καθεστώς που σήμερα κυβερνά την Ελλάδα και οδηγεί τον Ελληνικό Λαό σε οικονομική εξαθλίωση και φυσική εξόντωση, τελεί υπό την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας και οι Έλληνες Πολίτες ουδεμία εξουσία του αναγνωρίζουν.

Συνεπώς, όλες οι αποφάσεις που λαμβάνονται εις βάρος του κυρίαρχου Ελληνικού Λαού συνιστούν συνταγματική εκτροπή και καταπατούν τις διατάξεις του άρθρου 1 του Συντάγματος της Ελλάδος

ΕΡ.: Βλέπετε κινδύνους από την κατασκευή του τεμένους στην Αθήνα;

ΑΠ.: Η αθρόα, ανεξέλεγκτη και παράνομη εισροή μεταναστών των τελευταίων ετών στην χώρα μας, κυρίαρχα από μουσουλμανικές χώρες και η εγγενής και ενδεχομένως σκόπιμη αδυναμία της Ελληνικής Πολιτείας να ελέγξει αυτό το φαινόμενο με βάση τα συμφέροντα του κυρίαρχου Ελληνικού Λαού, είχε ως αποτέλεσμα τον εποικισμό της χώρας μας από φθηνό εργατικό δυναμικό, από φονταμενταλιστές ισλαμιστές και εν γένει από ανθρώπους που ουδεμία σχέση έχουν με τα ήθη και έθιμα της χώρας μας, που δεν αναγνωρίζουν τις αξίες της Δημοκρατίας και δεν σέβονται το Ελληνικό Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους, που δηλώνουν σεβασμό μονάχα στους νόμους του Ισλάμ και επιχειρούν να επιβάλλουν τα θρησκευτικά τους πιστεύω στην Ελληνική κοινωνία, που επιβαρύνουν οικονομικά την χώρα μας, που υπονομεύουν τα εργασιακά μας δικαιώματα προσφέροντας φθηνή εργασία συναινώντας έτσι στην υποτιμητική εκδούλευσή τους από την εγχώρια κεφαλαιοκρατία, που εκδηλώνουν απαιτήσεις αναγνώρισής τους ως μουσουλμανική μειονότητα υπονομεύοντας τα οριζόμενα από την Συνθήκη της Λωζάννης που αναγνωρίζει μουσουλμανική μειονότητα μόνο εντός των ορίων της Θράκης, που αποτελούν εύκολο στόχο των φανατικών θρησκευτικών ομάδων και εν δυνάμει τρομοκρατική απειλή για την χώρα μας και πρωτίστως που ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ, ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΓΕΙΡΟΝΤΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ.


Αυτό που επιθυμεί η «ΔΡΑΣΗ ανεξαρτήτων ΠΟΛΙΤΩΝ» για όλους αυτούς τους ανθρώπους, είναι η ανεμπόδιστη ευημερία των ιδίων στην χώρα τους, η εξασφάλιση των δικαιωμάτων τους στις χώρες τους, ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις χώρες τους, η ταχύτατη επιστροφή στις αγαπημένες τους πατρίδες, η καλύτερη δυνατή απομάκρυνση των πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών αιτιών που τους οδήγησαν στην μετανάστευση και η εκδίωξη κάθε εισβολέα από τις χώρες τους.


ΕΡ.: Τέλος, γιατί το συνδέετε με την Τουρκία ;

ΑΠ.: Η «ΔΡΑΣΗ ανεξαρτήτων ΠΟΛΙΤΩΝ» δεν συνδέει το ισλαμικό τέμενος με την Τουρκία, αλλά η Τουρκία έχει ήδη συνδέσει το ισλαμικό τέμενος στην Αθήνα, με τις μασκαρεμένες επεκτατικές της βλέψεις στον Ελληνικό χώρο και την συνήθη τακτική της διπλωματίας του παζαριού. Η Τουρκία διαρκώς επιχειρεί την δημιουργία αφορμών για παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδος και η ντε φάκτο αναγνώριση μουσουλμανικής μειονότητας - κατά παράβαση των όσων ορίζει η Συνθήκη της Λωζάννης και με άμεση συνέπεια την έκπτωσή της – εξαιτίας της ανέγερσης του ισλαμικού τεμένους και της θεσμικής επισημοποίησής του, προσφέρει στην Τουρκία το έρεισμα ακριβώς που επιθυμεί για χρόνια τώρα.

Είναι σε όλους γνωστό ότι η Τουρκία επιδιώκει να εμφανίζει εαυτόν ως τον προστάτη των απανταχού μουσουλμάνων εν Ελλάδι και οι συνέπειες αυτής της πρακτικής της είναι ιδιαίτερα εμφανείς στα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στην μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης και ιδιαίτερα στους Πομάκους της Θράκης. Οι πρόσφατες δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί και η απαίτηση για την παραχώρηση του Φετιχιέ τζαμί σε αντάλλαγμα για την λειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, σε συνδυασμό με τις επίσης πρόσφατες μετατροπές των εν Τουρκία χριστιανικών ναών σε τζαμιά, καταμαρτυρούν τους απώτερους σκοπούς της Τουρκίας και αποκαλύπτει με τον πιο καταφανή τρόπο τις μεθοδεύσεις της εις βάρος της εδαφικής ακεραιότητας της Ελλάδας.

Εν τω συνόλω, η απόφαση για την κατασκευή ισλαμικού τεμένους έχει ως στόχο την έμμεση αναγνώριση μουσουλμανικής μειονότητας στην Αθήνα, παραβιάζοντας και καταπατώντας τους όρους της Συνθήκης της Λωζάννης με καταστροφικές συνέπειες σε εθνικό επίπεδο. Παράλληλα, δημιουργεί έρεισμα στην Τουρκία για παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας με αφορμή τα συμφέροντα αυτής της δήθεν μουσουλμανικής μειονότητας και επιπλέον, σε συνδυασμό και με την προχειρότητα με την οποία η Πολιτεία αντιμετωπίζει το θέμα της λαθρομετανάστευσης και της αντιτρομοκρατικής προστασίας, θέτει σε μεγάλο κίνδυνο την ασφάλεια των Ελλήνων Πολιτών και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας!

Η «ΔΡΑΣΗ ανεξαρτήτων ΠΟΛΙΤΩΝ» αγωνίζεται και θα αγωνιστεί με κάθε νόμιμο τρόπο και με κάθε μέσο, κατά αυτής της αποφάσεως, κάνοντας χρήση κάθε δικαιώματος που απορρέει από το Σύνταγμα της Ελλάδος, που επιτάσσει το Εθνικό συμφέρον της Πατρίδας και που επιβάλλουν η ιστορική μνήμη και οι εθνοαπελευθερωτικοί αγώνες των προγόνων μας.



ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ! 


ΔΡΑΣΗ ανεξαρτήτων ΠΟΛΙΤΩΝ 


«κατά της κατασκευής ή αδειοδότησης μουσουλμανικού τεμένους ή τζαμιού» 


Επικοινωνία:

Ομάδα (group) Facebook: ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ 


e-mail: tzamistop@gmail.com, Τηλ.: 6936 040 531






<<<    Παράνομο και το μαρούλι που θα φυτέψεις στη γλάστρα 



 ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΛΛΗ - "ΡΕ, ΔΕ ΜΟΥ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΓΑΛΑ;;; ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ Η ΛΙΑΝΑ;;;"    >>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »