Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Ο Νίκος Χατζηνικολάου εκτελούσε τις εντολές του Β. Μαρινάκη για να επηρεάσει τις πολιτικές εξελίξεις! ...


Εμπλέκεται το όνομα της Ντόρας Μπακογιάννη και του Αντώνη Σαμαρά σε συναλλαγές με θέσεις για να επιστρέψει στη ΝΔ. Όλες οι συνομιλίες βρίσκονται, μέσα από ΝΟΜΙΜΕΣ απομαγνητοφωνήσεις που έκανε η ΕΥΠ, στο ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ της δικογραφίας των στημένων παιχνιδιών που χειρίζεται ο Αθλητικός Εισαγγελέας, Αριστείδης Κορέας. Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες ανάμεσα στον Χατζηνικολάου και τον Μαρινάκη έγιναν παραμονές των επαναληπτικών εκλογών του Ιουνίου 2012 και αφορούν το πως θα “πείσει” και πως θα “προειδοποιήσει” ο δημοσιογράφος την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη να σταματήσει να ζητάει πολλά από τον Αντώνη Σαμαρά και να προσχωρήσει στη
ΝΔ. Το θέμα αποκάλυψε ο Σ.Χίος και κανένα ΜΜΕ δεν παίζει την είδηση.



Ακολουθούν ΣΤΙΓΜΙΌΤΥΠΑ από τις συνομιλίες:

Κλήση Χατζηνικολάου σε Μαρινάκη 20/5/12, 12:44:56

Ο Μαρινάκης ζητάει από το Χατζηνικολάου να γράψει ένα άρθρο για να "στριμώξει" την Ντόρα Μπακογιάννη για να επιστρέψει στην ΝΔ. Ο Χατζηνικολάου συμφωνεί και τον ενημερώνει ότι θα της τηλεφωνήσει και θα την προειδοποιήσει ότι αν δεν προσχωρήσει στη ΝΔ, θα τον βρει απέναντί της κλείνοντας με την φράση "μαλακία κάνει και ο Καρατζαφέρης και θα βρεθούμε με τον Τσίπρα πρωθυπουργό... με τους μαλάκες!"...

Εισερχόμενο γραπτό μήνυμα από Χατζηνικολάου σε Μαρινάκη 20/5/12, 21:48:17

"ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΑ. ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ. ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ. 2108070 ...".

Κλήση Μαρινάκη σε Χατζηνικολάου 20/5/12, 21:56:17

Ο Μαρινάκης μαθαίνει από τον Χατζηνικολάου το "διάλογο" με την Ντόρα Μπακογιάννη. Ο Χατζηνικολάου εκτιμά ότι "προσπαθεί να βολέψει όσους περισσότερους δικούς της μπορεί". Ο Μαρινάκης λέει στον Χατζηνικολάου να κατέβαινε η Ντόρα Μπακογιάννη στην Περιφέρεια της Ευρυτανίας, να πάρει την μονοεδρική και στην συνέχεια νααπαιτήσει περισσότερες θέσεις για να βολέψει τους δικούς της!

Εξερχόμενο γραπτό μήνυμα από Μαρινάκη στον Χατζηνικολάου 21/5/12, 00:00:50

"The deal is done!"

Εισερχόμενο γραπτό μήνυμα από Χατζηνικολάου σε Μαρινάκη 21/5/12, 00:01:39

"ΩΡΑΙΑ!!!"

Καθ' όλη την διάρκεια των δύο ημέρών, ο Μαρινάκης συνομιλεί τηλεφωνικά ή στέλνει-δέχεται γραπτά μηνύματα και με άλλα τρία άτομα (Αλέκο, Κώστα, άγνωστη γυναικεία φωνή) καθορίζοντας τις πολιτικές εξελίξεις αναφορικά με την Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο Κώστας ενημερώνει τον Μαρινάκη ότι ο Σαμαράς έδωσε 4 θέσεις στους δικούς της βουλευτές, ότι έκλεισε η συμφωνία και ότι αυτό πρέπει να το "πλασάρουν!" στα ΜΜΕ όσο πιο θετικά γίνεται.

Ο Μαρινάκης αποκαλύπτει στον Αλέκο ότι μιλάει με τον "μικρό" (υπονοώντας τον γιο της Ντόρας Μπακογιάννη) και όχι με τον Ισίδωρο (Κούβελο), και ζητάει από την άγνωστη να πιέσει την Ντόρα να δεχθεί να επιστρέψει στην ΝΔ με την φράση "πέταξε της καμμιά σπόντα!"....





Κλαίγεται και απειλεί με μηνύσεις ο Χατζηνίκος στο τουίτερ γιατί λέει τον κυνηγάνε οι χρυσαυγίτες (Στέφανος Χίος) και αναδημοσιεύουν αποσπασματικά πράγματα που τον κάνουν να φαίνεται όργανο του Δον Μαρινάκη. Λεπτομέρεια το ότι το απόσπασμα το οποίο και δεν είναι καθόλου "αποσπασματικό" ώστε να παρερμηνευτεί το περιεχόμενό του, είναι απομαγνητοφώνηση των κοριών της ΕΥΠ και είναι στην δικογραφία για τα στημένα στο ποδόσφαιρο.

Στις απαντήσεις του ο Ν. Χατζηνικολάου μέσω twitter για τις απομαγνητοφωνημένες τηλεφωνικές συνομιλίες που είναι μέρος του προανακριτικού υλικού για τους στημένους αγώνες:

1. Δεν διαψεύδει την ύπαρξη των συνομιλιών στο προανακριτικό υλικό, δεν δίνει καμμία διευκρίνηση, παρά τις επίμονες ερωτήσεις των αναγνωστών του και τις επισημάνσεις ότι σε ακριβώς ανάλογη περίπτωση, με τον Μπαλτάκο εξανέστη που δεν διευκρίνιζε ο Μπαλτάκος...

2. Δηλώνει ότι είναι προϊόν "κοπτοραπτικής" άρα έχουμε ως έμμεση ομολογία ότι υπάρχουν κάποιες απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες του με τον Μαρινάκη στο προανακριτικό υλικό,

3. Δηλώνει ότι η διαρροή προέρχεται από Κυπατζήδες και Χρυσαυγίτες, αλλά δεν κατονομάζει τους Κυπατζήδες και τους Χρυσαυγίτες που κρύβονται πίσω από την διαρροή του προανακριτικού υλικού,

4. Δηλώνει ότι θα ακολουθήσει την δικαστική οδό με αγωγές και μηνύσεις 5. Καλεί όσους αναπαράγουν το δημοσίευμα του Σ. Χίου να του φέρουν ένα άρθρο που να έγραψε κατά της Μπακογιάννη για να την πιέσει, αλλά από τα όσα διέρρευσαν έως τώρα δεν μίλησαν ποτέ για άρθρο που να έγραψε αλλά για να γράψει άρθρο που θα πίεζε την Μπακογιάννη, και το οποίο τελικά δεν χρειάστηκε αφού έκλεισε η συμφωνία.

Επιμέλεια:www.logiosermis.net
Πληροφορίες απο εδώ, εδώ και εδώ


Σχόλιο από Οι μάσκες πέφτουν :

Για να δούμε ο "αριστερός" Νίκος Μπογιόπουλος του enikos.gr θα γράψει κάτι ;;;

Κάποτε είχε γράψει δύο άρθρα ( Ο ρόλος των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων (1) κ΄ «Αλήτες – ρουφιάνοι –δημοσιογράφοι» (2) ) στα οποία είχε μιλήσει για :

- «Ενσωματωμένη δημοσιογραφία»  
- «Μυστικά κονδύλια»
- "Δημοσιογράφοι: Θύματα και «θύτες» "
- «Ενημέρωση – εμπόρευμα»  
- «Οικονομική και πολιτική ολιγαρχία»
και για ,  
- «Το «Α» και το «Ω» της διαπλοκής»


Νίκος-Μπογιόπουλος-enikos

Στις σταράτες κουβέντες του.. και για το «Α» και το «Ω» της διαπλοκής.. δεν ακούστηκε κάτι περί του  enikos.gr και του Νίκου Χατζηνικολάου και είχε ενοχληθεί με το σύνθημα «αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι» γιατί η  γενίκευση είναι η αρχή του φασισμού και είναι γνωστό στο Πανελλήνιο ότι ο Νίκος Μπογιόπουλος είναι "αριστερός". 

Τέλος το άρθρο του «Αλήτες – ρουφιάνοι -  δημοσιογράφοι» (2) , έκλεινε με το :

Ο δημοσιογράφος, στο πλαίσιο της ιδεολογίας του, της πολιτικής του άποψης, της προσωπικής του γνώμης, είναι το αδύναμο μέρος στη σχέση του με τον κάτοχο του ΜΜΕ. Αλλά αυτό δεν τον καθιστά ούτε άβουλο, ούτε πολύ περισσότερο τον απαλλάσσει της ευθύνης του. Θα είναι πάντα υπεύθυνος και υπόλογος κάθε φορά και κάθε στιγμή που θα συλλαμβάνεται επ’ αυτοφώρω να τον αφορούν οι στίχοι του Βάρναλη: «Και συ, τσούλα των δήμιων, Επιστήμη, της Αλήθειας εσχάτη τεφροδόχα, και συ πρόστυχη Πένα και ψοφίμι, του βούρκου λιβανίζετε την μπόχα»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »